Başkan Erbir, servis şoförlerini ziyaret etti

Yozgat Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, ilçede faaliyet gösteren SS Tur Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sarıkaya Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Arif Yılmaz ile bir süre sohbet eden Başkan Erbir, okulların açılmasıyla birlikte servis şoförlerinin işlerinin yoğunlaştığını söyledi. Erbir, ?İlçemizde yeni eğitim öğretim döneminde 6 bin 500 öğrencimiz ders başı yaptı. Bu öğrencilerimizin okullarına gidip gelmesinde ulaşım imkanı sağlayan servis şoförlerimizin daha dikkatli olmaları gerekiyor. Bugüne kadar Allah'a şükür herhangi bir olay yaşanmadan sorunsuz bir şekilde öğrencilerimizin taşımasını yaptılar. İnşallah bundan sonra da kazasız belasız bu eğitim dönemini tamamlarlar.? diye konuştu.

Sarıkaya SS Tur Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Arif Yılmaz, ziyaretten dolayı Başkan Erbir'e teşekkür etti. Yılmaz, ?Servis şoförlerimiz trafikte her zaman kurallara uyarak işlerini yapmaktadır. Ben Sarıkayalı hemşehrilerimizden özellikle okul taşıtı yazan araçlarımıza yol vermelerini, trafikte öncelik tanımalarını ve azami hassasiyet göstermelerini istiyorum. Çünkü bu okul taşıtı çocuklarımızı taşıyor.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber