BDO, Kabataş'tan sonra Bakırköy ve Pendik'e gidecek

Bursa Sağlık Turizmi Derneği (BUSAT) Başkanı Dr. Mustafa Esgin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den İstanbul'daki havaalanlarına en yakın noktalara deniz otobüsü seferleri talep etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mustafa Esgin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti. Uluslararası düzeyde Bursa'nın ulaşımı zor bir şehir olduğuna değinen Esgin, ?Bursa sahip olduğu değerler konusunda artık mütevazı davranmayı bir kenara bırakarak iddiasını her alanda ortaya koymalıdır. Söz sahibi olacağımız konulardan birisi de medikal ve termal alanında sağlık turizmidir. Ancak yurt dışından gelen turist bağlamında özellikle İstanbul'daki hava terminallerine en yakın ulaşım noktaları önem kazanmaktadır. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı deniz otobüsü seferleri Atatürk Havalimanı'na Bakırköy'den, Sabiha Gökçen'e de Pendik'ten rahatlıkla ulaşılabilir. Bu nedenle Bursa'dan Bakırköy ve Pendik'e BDO seferi talep ediyoruz.? diye konuştu.

ALTEPE: İLK HEDEF KABATAŞ

Başkan Recep Altepe ise Bursa'nın sağlık turizminde önemli bir potansiyeli bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti: ?Bu potansiyelin değerlendirilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. BDO seferleri ilk olarak Kabataş'a başlıyor. Daha sonra bu seferleri başka noktalara da yapabiliriz. Şu an açıklamadığımız bir çok alternatif üzerinde çalışıyoruz. Zamanı gelince bunları da açıklayacağız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber