Rektör Özdemir: İnsan sermayemizi SGK ile geliştireceğiz

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürü Mehmet Uzun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 17:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mehmet Uzun'u Ankara'daki bürokrasi hayatından tanıdığını ifade eden Rektör Özdemir, ?Mehmet Bey'i Ankara'da başarılı bir hemşehrimiz olarak tanıyorum. Şimdi ise kendi doğduğu ve yetiştiği memleketi olan Gaziantep'e İl Müdürü olarak geldi. Çok hayırlı işler yapacağına ve başarılı olacağından şüphem yok. Kendisine başarılar diliyorum.? dedi.

Özdemir, Uzun'a, üniversitedeki son durum, kontenjanlar ve yeni açılan bölümlerle ilgili bilgi verdi. Uzun da Özdemir'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, ?SGK'nın son reformlarla kendini yenilediğini, vatandaşa 7/24 anlayış ile hizmet vermeye başladığını ifade etti. Uzun, ?Şimdi sıra vefakâr ve fedakâr SGK elemanlarını çeşitli eğitim programları ile motive etmek ve kendilerini yenilemelerine imkan hazırlamaktır. Bunu da HKÜ ile işbirliği yaparak, HKÜ'nin hocalarından yararlanarak yapmaya çalışacağız.? ifadelerini kullandı. Uzun, ziyaretinden dolayı Rektör Özdemir'de teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber