Şehitler nedeniyle konserler iptal edildi

Ankara Etimesgut Belediyesi, şehitler nedeniyle 9. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nin 7. günündeki Gülşen ve diğer etkinlikleri iptal etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meydandan şehitler ve milletin birliği ve beraberliği için dualar yükseldi. Aşıkların da nağmelerinde teröre lanet vardı. 7'den 70'e binlerce kişi, ?Acıda da sevinçte de biriz' mesajı verdi.

Türkmenistan, Gümüşhane, Karadeniz geceleriyle Gülşen Konseri'nin iptal olmasına rağmen binlerce kişi festivale akın etti. Karadenizliler Derneği standında, tüm şehitler için mevlit okundu. Eller, dua için semaya açıldı. Türk milletinin birliği ve beraberliği ile hain teröristlerin helakı için dualar edildi.

Etkinlikte ayrıca aşıklar nağmeleriyle teröre lanet okudu. Erzurumevi'nde toplanan aşıklar, Türk milletinin birliğine, beraberliğine kastedenleri dizeleriyle uyardı. Bin yıllık kardeşliğe vurgu yapan aşıklar, ?Böyle festivaller oldukça bizi birbirimizden kimse koparamaz, kimse bölemez? ifadelerini kullandı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de festivaldeki stantları tek tek gezerek ziyaretçilerle sohbet etti. Festivale Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri de katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber