Bursa'da can pazarı

Bursa İl Özel İdaresi'ne ait araç Orhangazi'de şarampole yuvarlandı. Araçta sıkışan 2 personel, itfaiyenin 1 saat süren gayretiyle kurtarıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, öğle saatlerinde Orhangazi-İznik güney yolu Narlıca yakınlarında meydana geldi. Özel İdare'ye ait 16 KH 074 plakalı pikap, İznik'ten Bursa'ya dönüş yaptığı sırada Narlıca beldesi yakınlarında kontrolden çıktı. Yağmur sebebi ile kayganlaşan yolda zikzak çizen araç yolun sağındaki zeytinliğe girdi. Bir zeytin ağacını da kökünden söken araç, tarlada ters döndü.

Arka koltukta oturan Mustafa Nar kendi imkanları ile araçtan çıktı. Sürücü Oktay V. (42) ve yanındaki Nail Bulut (46) ise araçta sıkıştı. İlk müdahaleyi köylülerin yaptığı yaralılar için Orhangazi ve İznik'ten itfaiye ile sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarına jandarma ve köylüler de destek oldu. Araçta sıkışan yaralılar, yaklaşık 1 saat sonra çıkarılabildi. 112 ambulansı ile Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Araçtaki personelin İznik'e bağlı Ömerli köyünde yapılan içme suyu çalışmalarını inceledikten sonra Bursa'ya dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber