22/09/2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak ve partiye yeni katılanlara rozetlerini takacak. (14.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek Kırşehir'de, Ahilik Haftası kutlama törenine katılacak. Törende Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da yer alacak. (10.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantepli sanayici ve işadamları ile Organize Sanayi Bölgesi'nde toplantı yapacak, partililerle bir araya gelecek, 'Suriye'de Yaşanan Olayların Gaziantep ve Güneydoğu'ya Ekonomik ve Sosyal Etkileri' konulu toplantıya iştirak edecek. Kılıçdaroğlu, daha sonra Kilis'e geçerek öğretmenevinde düzenlenecek toplantıya katılacak. (10.00-14.00-18.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın oğlu Serdar Denktaş, Ankara Gölbaşı Belediyesi tarafından inşa edilen Rauf Denktaş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi ile Bahçeli Parkı'nı hizmete açacak. (16.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin ödül törenine katılacak. (16.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Antalya'da Batı Çevre Yolu'nun temel atma, Uluslararası Uçuş Eğitim Merkezi Antalya Simülatörü'nün açılışı törenlerine katılacak. (12.00-15.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Van'da, şehit polis memuru İsmail Öztürkçü için düzenlenen törene katılacak. Yeni Teşvik Sistemi Toplantısı'na iştirak edecek Çağlayan, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki iki fabrikada incelemelerde bulunacak. (10.45-14.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Antalya Myra-Andrike kazı alanında ve restorasyonu devam eden alanlarda inceleme yapacak.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da temaslarda bulunacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, partisinin İstanbul Beylikdüzü ilçe teşkilatı toplantısına katılacak. (12.00)

Suriye sınırındaki ve Suriye'deki gelişmeler takip ediliyor.

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta maçlarına İstanbul BBSK - Orduspor, Kayserispor - Eskişehirspor, Gaziantepspor - Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu - Gençlerbirliği karşılaşmalarıyla devam edilecek. (17.00-20.00)

PTT 1. Lig'de 4. hafta maçları Şanlıurfaspor - Kartalspor, Ankaragücü - Manisaspor ve Adana Demirspor - Torku Konyaspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (16.00-19.00-20.00)

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul'a gelecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber