Elbistan'da 180 kilometrelik yol asfaltlandı

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, ilçede şu ana kadar asfalt döşenen yol uzunluğunun 180 kilometreyi aştığını bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 19:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cadde ve sokaklar ile mahallelerde sıcak asfalt döken ekipler, aralıksız çalışıyor. Çalışmaların kar düşene kadar devam edeceği ifade edildi. Şu ana kadar Elbistan merkezinde mahalle, cadde ve sokak içi yollara toplamda 180 kilometrelik sıcak asfalt döktüklerini ifade eden Belediye Başkanı Durmuş Küçük, çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Asfalt dökülmemiş mahalle bırakmayacaklarını tüm çalışmalarının modern bir Elbistan oluşturmak üzerine olduğunu aktaran Başkan Küçük, ?Bir memleket için asfalt medeniyet göstergesidir. Güzel yollar orada yaşayanların hayat standartlarının yükselmesine katkı sağlar. Böylelikle insanlar güzel evler yapar ya da yatırıma yönelir. İnsanımız tozdan çamurdan kurtulmuş olur.? dedi.

İlçe genelinde çalışması devam eden mahallelerin dışında 3 mahallenin daha yollarının asfaltlanacağını söyleyen Küçük, ?Şu anda bazı mahallelerde çalışmalar sürüyor. Şehir genelinde 3 mahalle dışında çalışma yapılmayan yer kalmadı. Biz bir mahalleye girdiğimizde oranın yer altı döşemesini yapıyoruz. Asfaltını döküyoruz. Yeni çöp bidonları bırakıyoruz ve boyasız mekanları boyuyoruz. Komple bir yenileme çalışması yapıyoruz. Görev yaptığımız 3 yıl boyunca mahallece sokaklarımızın güzelleşmesi için tüm gayretlerimizle çalıştık. Elbistanımız dışarıdan gelenlerin tanıtamadığı güzel bir şehir görüntüsüne büründü.? ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber