Sivas Belediyesi, 63 mahalleden gelen bayanları Sıcak Çermik'te ağırladı

Sivas Belediyesi 63 ayrı mahalleden bayanı Sıcak Çermik'te ağırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2012 19:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sıcak Çermik'te yeni yapılan otelleri, havuzları, Türk hamamı, sauna merkezi inşaatıyla, çevre düzenlemesi tamamlanan piknik ve mesire alanları yerinde gören bayanlar geziden memnun kaldı. Geziye Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Avcı'nın eşi Kübra Avcı ile Yılmaz Uysal'ın eşi İnci Uysal rehberlik etti.

Kaplıcada yapılan değişikleri yerinde göstermek ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla mahalleli bayanları ağırladıklarını belirten Başkan Ürgüp, 63 mahallede bulunan bayanlarımıza Sıcak Çermik kaplıcalarındaki değişiklikleri yakından görmeleri ve konaklamaları için davet ettik. Bizleri kırmayarak davetimize icap ettiler. İştirak eden tüm hanımlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.? dedi.

Başkan Doğan Ürgüp, ?Çermik Sivas'ın değeridir hepimizin ortak değeridir. Bir manada kendinden sonraki yapılacak yatırımlar içinde öncü görevindedir. Burada göründüğü gibi 4 yıldız ölçeğinde odalar, kapalı havuzlar oluşturuldu, çalışması süren banyoların ve küçük havuzların durumlarını bayanlarımız yerinde gördü.

Buradaki esanşör sistemi ve su arıtma sistemi var. Bu sistemin maliyeti 2,5 trilyon civarında. Sivas Belediyesi tesislere 5-6 trilyon civarında bir harcama yaptı. Artık bu yatırımların artılarını Sivas olarak görmemiz lazım? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber