TEB, 8 bin eczacıya 'özel bankacılık hizmeti' verecek

Türk Ekonomi Bankası (Teb) 5 bin 300 eczane ve 8 bin eczacıya özel bankacılık hizmeti sunmak için İstanbul Eczacılar Odası ile bir protokol anlaşması imzaladı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2012 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Teb açıklamasına göre banka Kocaeli, Burdur, Isparta ve Manisa Eczacılar Odaları'nın ardından son olarak İstanbul Eczacılar Odası ile işbirliği protokolü imzaladı. Söz konusu protokol sayesinde İstanbul'daki 8 bin eczacı, Teb'in Eczacı Paketi kapsamında sunduğu tüm avantajlardan yararlanabileceği gibi, bin liraya kadar ödül puan kazanma fırsatı da yakalayacak.

Teb, "Profesyoneller Paketi" çerçevesinde uygulamaya koyduğu "Eczacı Paketi" ile Türkiye'de eczacılar için özel olarak geliştirilmiş ürün ve hizmetleri bir arada sunuyor. Paket kapsamındaki ürünlerden çek karnesi,POS, kredili mevduat ve kredi kartı ürününü bir arada kullanan eczacılar, bin liraya kadar ödül puan kazanma fırsatı elde ediyor. Ayrıca odaya üye olan eczacılarımıza Teb Eczacı Paketi aracılığıyla POS kullanımlarında ertesi gün çalışmalarında yüzde 0,90 oran veriliyor.

Muhabir: Murat Birinci

Yayıncı Hülya Ertan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber