81 ilin Öğretmenevi Müdürüne seminer verildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2005 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı Hizmet İçi Eğitim Daire Başkanlığı tarafından 12-16 Eylül tarihleri arasında, Mersin'in Silifke İlçesi'ndeki 23 Nisan Spor ve İzcilik Okulu'nda düzenlenen seminerde, 81 ilin öğretmenevi müdürleri biraraya geldi.

Seminerde konuşan Hizmet İçi Eğitim Daire Başkanı Fahrettin Kavşut, bayrağı en iyi şekilde taşımak için çalışacaklarını belirterek, "Bugün bizim arkadaşlarımız okullarında öğrencilerine kucak açmış durumda. Çocuklarımıza şefkatle, sevgiyle yaklaşmış bu arkadaşlarımıza şükran duyuyorum. Onlar orada görev yaparken bizler de buradayız. Belki de bizim işimiz daha zor. Ülkeyi sevmek, görevini en iyi şekilde yapmakla olur" dedi.

Öğretmenevi müdürleri, AB sürecinde öğretmenevleri, öğretmenevlerinde toplam kalite yönetimi, Kamu İhale Kanunu ve öğretmenevleri, özel gün ve hafta etkinlikleri, öğretmenevlerinin fiyat politikası, işletmelerde vizyon, öğretmenevlerinin Kamu İhale Kanunu'nun uygulanmasındaki sorunları, öğretmenevlerinin yönetmelik çalışması, öğretmenevlerinin stratejik yönetimi, Avrupa Birliği konuları, öğretmenevlerinin Kamu İhale Kanunu'nun uygulanmasındaki sorunları, öğretmenevlerinin yönetmelik çalışması, işletme yönetimi, öğretmenevlerine işçi alımı ve yapılacak işlemler, öğretmenevlerinde ek ders ve fazla mesai ücretleri konularında bilgilendiriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber