Burdur'da hırsızlık operasyonu

Burdur il merkezi ve ilçelerinde 20 ayrı hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2012 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Burdur Emniyet Müdürlüğü ve Gölhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir süredir il merkezi ve ilçelerinde meydana gelen ikametten hırsızlık olayları üzerine, hırsızlık olaylarını önlemeye yönelik çalışmalar yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, evlerde hırsızlık yaptıkları belirlenen O.Ö, O.K, S.E, H.T. ve M.E'nin yapılan operasyonla gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda suçlarda kullanıldığı değerlendirilen iki adet oksijen tüpü, oksijen tüpü hortumu, aparatlar, barometre takılı tüp, ayarlı anahtar, kesme makinesi, levye, boru anahtarı, çekiç, cep telefonları ve sim kartlar gibi eşyaların ele geçirildiği kaydedildi.

Ayrıca çeşitli ziynet eşyaları ile cep telefonları ve çeşitli eşyalar da ele geçirildiği bildirilen açıklamada, toplam 20 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen zanlıların emniyetteki sorgularının devam ettiği ifade edildi.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber