Koca dayağıyla komalık olan kadın öldü

38 yaşındaki kadın, kocasının şiddetiyle başına aldığı darbeye 10 gün dayanabildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadına yönelik şiddet bitmediği gibi can almaya da devam ediyor. Üzücü haber, bu kez Adıyaman'dan geldi. Kocasının, sert bir cisimle başına vurması sonucu yaralanıp önce komaya giren, ardından ameliyata alınıp yoğun bakımda tedavi gören 38 yaşındaki H.G., 10 gün boyunca hayata tutunmaya çalıştı ama sonunda yenik düştü.

Adıyaman'da 10 gün önce eşi M.G. tarafından başına sert bir cisimle vurularak ağır yaralanan 38 yaşındaki H.G., tedavi gördüğü Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

ŞİDDETİ BAŞLATAN TARTIŞMANIN SEBEBİ HÂLÂ BİLİNMİYOR

38 yaşındaki H.G. ile eşi M.G. arasında 10 gün önce henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında M.G., eline geçirdiği sert bir cisimle karısının başına vurarak karısını ağır yaraladı.

Bina sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kanlar içerisindeki H.G.'yi ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Başından aldığı darbe yüzünden hayati tehlikesi bulunan H.G., burada ameliyat edilip yoğun bakım ünitesine alındı.

10 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde kontrol altında tutulan H.G., bugün öğle saatlerinde daha fazla direnemeyerek hayata veda etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber