Kaymakam Uçar başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Kilis'in Elbeyli Kaymakamı Meral Uçar, SODES kapsamında "Dershane Sizden Kazanmak Bizden" projesiyle ilçe İMKB Çok Programlı Lisesi'nde YGS ve LYS'de başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elbeyli Kaymakamlığı tarafından 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde SODES kapsamında "Dershane Sizden Kazanmak Bizden" projesiyle taşımalı olarak dershanelere gönderilen ve LYS'de başarı göstererek Zirve Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanan M. Enver Girgin, Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ni kazanan Rukiye Uyanık, Tunceli Üniversitesi'ni kazanan Fadıl Ağcabay ile Anadolu Üniversitesi'ni kazanan Mehmet Mercan'a Kaymakam Meral Uçar tarafından çeşitli hediyeler verdi. Tüm vatandaşların olduğu gibi öğrencilerin de tüm sıkıntılarında kendilerini rahatça aramalarını isteyen Uçar, kapılarının herkese açık olduğunu söyledi.

Eğitimin çıtasını yukarıya çıkartmak için ilçede bulunan herkesin seferber olduğunu anlatan Uçar, eğitimdeki başarıyı daha üst seviyelere yükseltmek için önemli projeler gerçekleştirdiklerini, ilçede eğitim alanında başarının istenilen noktaya gelmesi için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber