Şehit Er Koca'nın Akhisar'daki baba evinde yas var

Tunceli'de bir askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Er Mümin Koca'nın, Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Akselendi beldesindeki baba evinde yas var.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehitlik haberini babası İsmail, annesi Hafize ve kız kardeşi Mürüvvet Koca'ya sağlık ekibiyle birlikte eve giden Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Hava Meydan Kontrol Albay Bülent Keleş ve Garnizon Komutanı Vekili Binbaşı Abdülvahap Fırat verdi.

Annesi sinir krizi geçirirken babası da gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit askerin dedesi Mümin Koca ise fenalaşarak, Akhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mahalle sakinleri, aileye taziye ziyaretinden bulundu. Sokaklara Türk bayrakları asıldı. 11 aylık asker olduğu öğrenilen Mümin Koca'nın, öğrenimini Manisa'da tamamladığı ve 2011 Kasım ayında askerliğe gittiği, Foça'daki acemilik döneminin ardından geçen şubatta Tunceli'deki birliğinde şoför olarak görevlendirildiği öğrenildi.

Şehit Jandarma Er Mümin Koca'nın cenazesinin, bugün Malatya'da düzenlenecek törenin ardından Akselendi'ye gönderilerek toprağa verilmesinin beklendiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber