Iğdır'da 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Toplantısı yapıldı

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, okul müdürlerinin katıldığı ?2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Toplantısı? düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 10:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet İlköğretim Okulu salonunda yapılan toplantıya; İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, ilçe milli eğitim müdürleri, ildeki müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Ateş açılış konuşmasında, eğitim-öğretim ile ilgili çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Müdürlükleri tarafından yapılan proje ve çalışmalara gerekli katılımın sağlanması gerektiğini ve bu çalışmaların okul müdürlerine yararlı ve gerekli olduğuna vurgu yapan Ateş, planladıkları proje, çalışma ve seminerlerin devam edeceğini söyledi. Kurumları tarafından yapılacak olan proje, çalışma ve seminerlerde okul müdürleri tarafından yeni çalışmalar ve hedefler belirlenmesi gerektiğini ifade eden Ateş, ?Müdürlüğümüz ve okullarımızda ilgili iş ve işlemlerin daha sağlıklı yürümesi için gerekli çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Okullardaki sorunlarla ilgili başka kurumlara değil direk müdürlüğümüzde görev yapan müdür yardımcıları, şube müdürleriyle görüşülmeli. Sorunları çözme aşamasında Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak; müdür yardımcılarımız, şube müdürlerimiz ile görüşülerek gerekli çözümlerin en kısa zamanda yapılması için elimizden gelen çalışmaları yapacağımıza inanmanızı istiyoruz. Bu kapsamda benim burada yapacağımı görev süresi boyunca ilin eğitim konusunda ihtiyaçlarının giderilmesi için proje ve çalışmaların devam edeceğini burada belirtmek istiyorum? dedi.

Yaylacılık döneminde devamsız öğrencilerin okullara devamının sağlanması için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirten Ateş, ?Özelikle SODES, TÜBİTAK, Avrupa Birliği projelerine başvurular için gerekli hassasiyet gösterilmelidir. Hkuldan en az bir proje başvurusu yapılmasını istediğimizi bilmenizi istiyorum. 2012-2013 Eğitim-öğretim yılında ilimizin başarısının artması için okul müdürlerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizle beraber çalışmalı, Iğdır ili başarısını birlikte değiştirmelidir? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber