Öldürülen öğretmenin hamile olduğu bilgisi asılsız çıktı

İzmir'de öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürülen öğretmen Sevilay Durukan'ın (40) hamile olduğu bilgisi asılsız çıktı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karabağlar ilçesinde öğretmen Durukan'ın, derste öğrencisi H.K. (15) tarafından karnından bıçaklandığı iddia edildi. Ağır yaralanan Durukan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Merhum öğretmenin nâşı, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İlk belirlemelere göre 4 aylık hamile olduğu iddiası, tahlillerden sonra yalanlandı. Hastaneden yapılan yazılı açıklamada, ilk anda Durukan'ın hamile olabileceğinin değerlendirildiği, bunun üzerine kesinleştirmek amacıyla kan tahlili yapıldığı ve olmadığının belirlendiği kaydedildi. Bir hastane yetkilisi de, "İlk anda bazı bulgular nedeniyle hasta hamile zannedildi. Sonra kesin sonuç için kan testi uygulandı. Bu testin sonucuna göre hayatını kaybeden öğretmenimizin hamile olmadığı belirlendi." dedi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, Sevilay Durukan'ın Özel Baki Uzun Hastanesi'ndeki yakınlarına başsağlığı ziyaretinde bulundu. Bardakçı, "Olayı inceliyoruz, şu anda elimizde net bilgi yok. Acımız büyük." şeklinde konuştu. AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait ise, "Öğretmenimiz, sabah kendi öğrencisi tarafından bıçaklanmış. Olay şu anda savcılıkta. Olaya karışan çocuk da Çocuk Polisi tarafından alındı. Daha önce sigara içtiği için uyarı almış bu çocuk. Okulda sıkıntılıymış. Bugün de zannedersem geç kalmasından dolayı olay patlak veriyor. Tabii çok üzücü. Öğretmenimizin iki de çocuğu var. Başımız sağolsun. Öğrencilerin rehabilite edilmesi lazım. Her iki taraf için de zor bir durum." dedi.

Öte yandan zanlı H.K.'nin, 2010-2011 eğitim öğretim döneminde derslerindeki başarısızlık sebebiyle yıl kaybına uğradığı ve okula devam etmediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber