GSO'ya Filistin'den kardeş oda

Filistin'in Kuzey El Halil Kenti Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası Başkanı Ahmed El Omari başkanlığındaki heyet, Gaziantep Sanayi Odası(GSO)'nı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarette, iki oda arasındaki işbirliklerini arttırmak amacıyla Kardeş Oda protokolü imzalandı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Ahmed El Omari ve beraberindeki heyeti Gaziantep görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Konukoğlu, ziyaretin iki ülke arasındaki işbirliğine katkı sağlamasını temenni ederek, "Gaziantep olarak Filistin ile olan işbirliğimizin artmasını diliyoruz. Bu anlamda Oda olarak üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Dileğimiz işbirliğimizin en üst seviyelere ulaşmasıdır." dedi.

Konukoğlu, heyete Gaziantep sanayisine ilişkin bilgiler de verdi. Filistin'in Kuzey El Halil Kenti Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası Başkanı Ahmed El Omari de konuşmasında, Gaziantep'e kardeşlik bağlarını güçlendirmek üzere geldiklerini ve imzalayacakları protokolle de bunu pekiştireceklerini söyledi. Omari, "Kardeş ülkedeki kardeşlerimize bu sıcak karşılamaları ve bizlere olan ilgileri nedeniyle teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından önümüzde dönem yürütülecek çalışmalarda işbirliği yapılmak üzere iki oda arasında Kardeş Oda protokolü imzalandı. İmza törenin ardından iki oda başkanı günün anısına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber