Çukurova Tıp Fuarı yarın açılıyor

Tüyap Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen Çukurova Tıp Fuarı yarın açılıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 19:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüyap Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Tıbbi Malzeme ve Cihaz Üreticileri Derneği, Çukurova Medikalcılar Derneği, Adana Sağlık Turizmi Derneği işbirliği ile düzenlenecek, Çukurova Tıp, Adana 3. Tıbbi Ürünler, Tıbbi Cihazlar, Hastane Donanımları ve Malzemeleri, Laboratuarı Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı ve Adana Sağlık Kurumları Ve Turizmi Fuarı 27 ? 30 Eylül tarihleri arasında Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Tıp sektörünün iki yılda bir gerçekleşen Adana'daki buluşması, ulusal ve uluslararası pazarlarda hizmet veren profesyonelleri bir araya getirecek, tıp sektöründe kullanılan cihaz, malzeme, laboratuar ve hastane donanımlarına ev sahipliği yapacak. Bu yıl ilk kez düzenlenecek Sağlık Kurumları ve Turizmi Fuarı ile ilgili sektördeki değişimi ve gelişimi yakından takip etmek isteyen sektör temsilcileri aynı çatı altında buluşturacak.

Fuarlar kapsamında 'Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tıbbi Cihaz Yatırım Fırsatları, Kamu Destekleri ve Pazar Payının Geliştirilmesi' Çalıştayı da düzenlenecek.

Dört günlük fuar süresince yurt içinden ve yurt dışından 15 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin beklendiği fuarda, bu yıl yurtdışından Irak, İran, Mısır, Tunus, KKTC, Azerbaycan, Makedonya'dan da ziyaretçiler davet edildi.

Fuar, 27-29 Eylül tarihleri arasında 11.00 - 20.00, 30 Eylül 2012 Pazar günü ise 11.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber