Kredi kartı hırsızı polisten kaçamadı

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan 5 yabancı turiste ait kredi kartlarını çaldığı iddia edilen zanlı, polisin takibi sonucu yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kızlarpınarı Mahallesi'nde devriye görevi yapan Asayiş Büro Amirliğine bağlı hırsızlık masası ekibi, dolandırıcılık suçlarından sabıkası bulunan ve hakkında arama kararı olan U.Ö. adlı zanlının kullandığı 07 HEZ 36 plakalı otomobili takibe aldı. Takip sırasında bir alışveriş merkezine giren ve kısa süre sonra dışarı çıkan U.Ö. ve yanında bulunan arkadaşı O.O. gözaltına alındı.

Polis aracına bindirilen zanlılardan U.Ö.'nün koltuğun altına bir şeyler sakladığını fark eden polis, zanlıları araçtan indirerek koltuğun alt kısımına atılan 5 adet kredi kartını buldu. Kartların yabancı uyruklu turistler Hakan Henriksen, Helena Elsabeth, Sandra Meehan, Sevein Gunnar Grimson, Kai Magnussen'e ait olduğu ve çalıntı kayıtlarının bulunduğu belirlenirken, O.O.'nun üzerinde ise bir başka kişiye ait ehliyet ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar sorgulanmak üzere Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim edilirken, zanlılara ait aracın bagaj kısmında yapılan aramada ise çalıntı kredi kartları ile alındıkları belirlenen çok sayıda gıda maddesi bulundu. Polisteki sorguları tamamlanan 2 zanlı adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber