Vali Kızılcık'tan işadamlarına memleketinize yatırım yapın çağrısı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, işadamlarından başta eğitim olmak üzere doğdukları topraklara yatırım yapmalarını beklediklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Araklılı hayırsever işadamı Hamit Özdağ tarafından yaptırılan okul ve yatılı kuran kursunda incelemelerde bulunulan Vali Kızılcık, devletin eğitim alanında önemli yatırımlar yaptığını belirtti. Geleceğin teminatı olan gençlerin iyi eğitim almasına büyük önem verdiklerini kaydeden Kızılcık, "Yavrularımızın eğitimlerini en iyi şekilde alarak dünya gençliği ile yarışır hale gelmesini hedefliyoruz. Devletimiz tarafından eğitime ayrılan pay da bu konuya verilen önemi çok iyi şekilde göstermektedir. Gençlerimiz 21. yüzyılın gereklerine uygun olarak okuyan, sorgulayan, araştıran ve kendine güvenen bireyler olmaları gerekiyor. Öğretmenlerimizden de bu konuya özen göstermelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Devlet yatırımların yanında hayırseverler tarafından da eğitim alanına yatırım yapılmasının önemli olduğunu kaydeden Kızılcık, Trabzonlu hayırsever işadamlarından başta eğitim olmak üzere doğdukları topraklara yatırım yapmalarını beklediklerini dile getirdi.

Ziyarette Vali Recep Kızılcık'a Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve işadamı Hamit Özdağ eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber