Genç girişimciler sertifikalarını aldı

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas belediyesi tarafından açılan ?uygulamalı girişimcilik' kursunu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Payas Belediyesi'nin Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile işbirliği yaparak üçüncüsünü açtığı girişimcilik kursu tamamlandı. Başarılı olan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Törende konuşan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ?Girişimciliğin geliştirilmesini sağlamak ve kendi işini kurmak isteyenlerin emin adımlarla ticaretlerinde ilerlemelerine yardımcı olmak istiyoruz. Bu yüzden açtığımız kursta iş fikirlerini hayata geçirmek isteyenlere zaman kaybetmemeleri için adım adım ne yapmaları ve ne yapmamaları anlatıldı. Kendi işini kurmak isteyen veya gelecekte bir iş kurmayı düşünenlere bu program sayesinde iş kapısı açılacak." dedi.

Payas Belediye Başkanı Altan, sertifikalarını verdiği kursiyerlere hayırlı olmasını dileyerek, hazırlayacakları her türlü projede destek olacakları sözünü de verdi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber