MÜSİAD yönetiminden, Emniyet Müdürü Gürkan'a hayırlı olsun ziyareti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök ve yönetim kurulu üyeleri, görevine yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 16:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Gök, yardımcıları Nayim Yeldan, Savaş Daşkan, Suat Yahşi, Burhan Kavak ve Şube Müdürü Tarık Harmancı ile birlikte, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Adana'ya atanan Gürkan'a hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Gök, Adana'nın çok göç almasından dolayı kültürel dokusunun değişik farklılıklar arz ettiğini, dolayısıyla çok kozmopolit ve zor bir il haline geldiğini dile getirdi. Gök: ?Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak gibi çok önemli ve hassas bir göreviniz var. Bu zor ancak bir o kadarda anlamlı olan görevinizde başarılar diliyorum. İlimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığı için yürüteceğiniz çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca gece gündüz demeden can ve mal güvenliğimizi sağlamak için fedakârca çalışan tüm emniyet teşkilatı çalışanlarımıza şahsınızda teşekkürlerimizi iletiyorum.? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Gürkan, çalışmalarını büyük bir titizlik ve özveri ile sürdüreceklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber