Bursa'da ilginç trafik kazaları

Seyir halindeki sürücü kazağını çıkartmak isterken yoldan çıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2012 22:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da meydana gelen birbirinden ilginç trafik kazaları görenlere ?pes? dedirtirken, 6 kişi yaralandı.

Mustafakemalpaşa ilçesinde meydana gelen 4 ayrı kazada 6 kişi yaralandı. Balıkesir Caddesi'nden geçen bir kamyonetin kasasındaki bidonlarda bulunan melas (şeker pancarından elde edilen şurup) yola döküldü. Asfaltı son derece kayganlaştıran madde yüzünden otomobillerini durduramayan sürücülerden biri duran bir araca, diğeri ise karşıdan karşıya geçmek isteyen bir yayaya çarptı. Meydana gelen kazalar hafif yaralanmalı atlatılırken, itfaiye ekipleri asfaltı bol su ile yıkadı.

SEYİR HALİNDEKİ ŞOFÖR KAZAĞINI ÇIKARTMAYA KALKINCA

Balıkesir kara yolunun Adaköy çıkışı yakınlarında meydana gelen bir diğer kazada ise, 06 SF 621 plakalı otomobil sürücüsü Fahrettin E. (73) seyir halindeyken eşinin de yardımıyla üzerindeki kazağı çıkartmak isteyince otomobilin kontrolünü kaybederek yol kenarındaki araziye uçtu. Arazinin geniş ve düz olması yaşlı çifti faciadan kurtardı.

ALKOL ALAN GENÇ KIZ MOTOSİKLETİ DEVİRDİ

Aynı gün, İlçenin Fevzidede mahallesi Azatlı yolunda da ilginç bir kaza meydana geldi. Motosiklet ile orta refüje çıkan Aşkın Y. (20) isimli genç kız ve arkasında yolcu olarak bulunan ablası Meltem K. (23) yaralandı. Trafik ekipleri genç kızın alkol aldığını ve ehliyetsiz olduğunu tespit edince taksirle adam yaralamak ve trafik güvenliğini ihlal etmek suçundan genç kız hakkında işlem yaptı. Kardeşlerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AYDINLATMA DİREĞİNİ DEVİRDİ

İlçe merkezinde meydana gelen son kazada ise kadın sürücü orta refüje çıkarak aydınlatma direğini devirdi. 16 L 1227 plakalı otomobil ile Terminal yönüne giden Nuriye Ünal (45), kavşağa geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Açılan hava yastığı sayesinde kazayı ucuz atlatan sürücü, Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan kavşağı yaya olarak sıkça kullanan üniversite öğrencileri ile Belediye dükkanlarındaki vatandaşlar, aynı noktada çok sık kaza olduğunu söyleyerek, kavşağın yeniden düzenlenmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber