İnegöl'de 6 samanlık ile bir ev kül oldu

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Çeltikçi Köyü'nde meydana gelen yangında, 6 samanlık ile bir ev yanarak kül oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2012 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

30 adet büyükbaş kurbanlık hayvan telef olmaktan son anda kurtarıldı. Yangın söndürme çalışmaları sırasında bir vatandaş ile bir itfaiyeci dumandan etkilenerek hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre saat 14:30 sıralarında İnegöl'e bağlı Çeltikçi köyünde ikamet eden Cemil Dumanlar'a ait evde, yangın çıktı. Elektirik kontağından çıktığı öne sürülen yangını sonrasında ikinci kattaki ev alevlere teslim oldu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen İnegöl itfaiye ekipleri, 6 samanlık ile bir eve sıçrayan alevleri kontrol altına almakta zaman zaman güçlük çekti.

Kurşunlu, Cerrah ve Yenice beldelerine ait itfaiye ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Öte yandan yangın söndürme çalışmalarına köylülerde katıldı.

Yangın söndürme çalışmaları sırasında Akif Çiftçi ile itfaiye eri Adem Gülenç, dumandan etkilenerek 112 Acil servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.

KURBANLIKLAR SON ANDA TELEF OLMAKTAN KURTARILDI

6 samanlık ile bir evin hemen yanında bulunan ve kiralık olarak kullanılan ahırlardaki 35 adet büyükbaş kurbanlık hayvanlar, vatandaşlar tarafından son anda ahırlardan çıkarılarak telef olmaktan kurtarıldılar.

3 saat sonra kontrol edilerek söndürülen yangın sonucunda, Aziz Dumanlar, İsmail Dumanlar, Celal Dumanlar, Mesut Karamemiş, Mehmet Dumanlar ve Cemil Dumanlara ait 6 samanlık ile yine Cemil Dumanlar'a ait bir evinde ikinci katı kullanılamaz hale geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber