Doğa yürüyüşleri yeniden başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri kayıtları 1 Ekim Pazartesi günü başlayacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2012 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pazar günleri gerçekleşecek olan ve 5 yeni parkurun daha eklendiği doğa yürüyüşleri toplam 8 hafta sürecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşleri bu dönem; Taraklı Orman Gözetleme Kulesi, Öküz Ovası Yaylası, Kaymakam Suyu Yaylası, Keremali Çamlıca Gölü, Menekşe Solak, Kılavuzlar Yaylası-Sultan Pınarı Yaylası, Kıran Yurt Yaylası ve Sülüklü Göl de gerçekleştirilecek.

Her parkurun kayıtları ilgili haftanın içerisinde yapılacak. Yürüyüşler için ilk kayıtlar 1 Ekim Pazartesi günü alınacak. Yürüyüşe katılmak isteyenler kayıtlarını internet aracılığıyla Büyükşehir Belediyesi'nin kurumsal web sitesi www.sakarya.bel.tr adresinden yapacak. Kayıtlar, ilgili hafta içerisinde pazartesi günü saat: 08.30'da başlayacak, Perşembe günü saat 17.30'da sona erecek.

Doğa yürüyüşleri ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü'nün 241 20 02 - 241 20 90 no'lu telefonlarını arayabilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber