Vali Tekinarslan, Sevgi Evleri'ni denetledi

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, haber vermeden gittiği Sevgi Evleri'nde incelemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2012 18:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğle saatlerinde sivil bir araçla Sevgi Evleri'ne gelen Vali Tekinarslan, hizmet binasının etrafını dolaştı. Burada bir takım eksikleri tespit eden Vali Tekinarslan, daha sonra nöbetçi öğretmen ile birlikte lavabolar, mutfak, kazan dairesi, erzak deposu, idari bina ve çocukların kaldığı evlerde incelemelerde bulundu.

Gördüğü eksiklikleri tek tek not ettiren Vali Tekinarslan, görevini yerine getirmeyenlerle ilgili işlem yapılacağını kaydetti. Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar ve bakıcı anneler ile bir süre sohbet eden Vali Tekinarslan, ihtiyaç ve sorunların bizzat kendisine aktarılması talimatını verdi.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Vali Tekinarslan, "Çocukların kaldığı evlerde sorun yok. Burada görev yapan bakıcı anneler çocuklara iyi bakıyor ve temizliğe önem veriyorlar. Tespitlerimiz bunu gösteriyor. Ancak idari bina ve etrafında daha önce de gördüğümüz eksiklikler duruyor. Bununla ilgili de gerekeni yapacağız. İşini iyi yapanlarla devam yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Tekinarslan, çocukların ders durumlarını yakından takip edeceğini ve başarılı olanların ödüllendirileceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber