Bitlis emniyetinden çocuklar için stand up gösterisi

Bitlis Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Kulak Ver Kardeşliğe' projesi kapsamında stand up gösterisi yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün destekleriyle yürütülen proje kapsamında, Atalay Demirci gençlerle buluştu. Proje, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından yürütülen ?Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde gerçekleştirildi.

Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması, toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesi, sosyal ve eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler halinde yetiştirilmelerine katkıda bulunulması ve güvenli yaşamak amacıyla oluşturulan ÇOGEP etkinliğine; Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl, Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Engin Öztürk, kamu kurum amirleri, emniyet mensubu çalışanları ile aileleri ve öğrenciler katıldı.

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü ile Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi tiyatro salonunda düzenlenen programda, espri ve mimikleriyle izleyicileri güldüren Atalay Demirci, konuşmalarıyla da düşündürerek, 'sevgi, saygı, birlik, beraberlik ve kardeşlik' mesajları verdi.

Türkiye'nin birçok iline gittiğini, ancak Tatvan'a ilk defa geldiğini belirten Demirci, ilçeyi çok sevdiğini söyledi. Bitlis'e gelmesinde vesile olan İl Emniyet Müdürlüğüne de teşekkür eden Atalay Demirci, ?Düzenlenen program kapsamında Bitlis'te 2, Polis Okulu'nda 1, Güroymak'ta 1 defa sahne aldık. Bu etkinliğinin sonunda ise Tatvan'a gelerek sahne aldık. Gösterimiz güzel geçti. İzleyicilerimiz de beğeniyle izledi. Bu da bizleri sevindirdi.? diye konuştu.

Demirci'ye, çiçek takdim ederek program sonrası kısa bir konuşma yapan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, ?Bu güzel ve anlamlı gece için Atalay Demirci'ye teşekkür ederim.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber