Bursa'da 'Alo Otobüs' hattı devreye giriyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi BURULAŞ, vatandaşın toplu taşıma ile ilgili bilgi alma ve şikayetlerini rahatlıkla ulaştırabileceği Avrupa standartlarındaki çağrı merkezini önümüzdeki günlerde hizmete açıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplu taşıma, araç tip ve sayıları ile saat tarifelerinin belirlenmesi, toplu taşıma hizmetlerinin tanıtımı, bilgilendirilmesi ve geliştirilmesi hizmetlerini Büyükşehir Belediyesi'nden devralan Burulaş, hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla yatırımlarına devam ediyor. Kış dönemi ile birlikte 17 Eylül'den itibaren duraklara güzergah ve saat bilgilerini asan BURULAŞ, şikayet ve bilgilendirmelere cevap verecek Avrupa standartlarındaki Çağrı Merkezi'nin altyapısını da kurdu. Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Ramazan Çalan, Bursabeyi Firması Yöneticisi Sebahattin Beyaz, Halktur Yöneticisi İbrahim Sancaktutan, henüz deneme aşamasında olan Çağrı Merkezi'ni gezerek, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy'dan işleyiş ve teknik donanım hakkında bilgi aldı.

Toplu taşıma hizmetlerinin daha sağlıklı ve konforlu bir şekilde verilmesi için yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Fidansoy, "Teknolojik altyapısı ile tamamen Avrupa standartlarında bir çağrı merkezi oluşturduk. Deneme çalışmalarımız devam ediyor. Otobüsü geciken vatandaş merkezimizi aradığı zaman otobüsün hangi durakta olduğunu gecikmenin neden kaynaklandığını rahatlıkla öğrenebilecek. Bursaray ile ilgili her türlü bilgiye anında ulaşabilecek. Çağrı Merkezimize 444 99 16 numaralı telefondan ya da ulası[email protected] adresinden ulaşmak mümkün olacak" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber