Mavi kapak Sumbas'ta iki engelliyi sevindirdi

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde ?1 kapak 1 umut' projesi kapsamında kaymakamlık ve emniyet müdürlüğü tarafından toplanan 50 bin kapakla, iki engelli tekerlekli sandalyeye kavuştu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Selçuk Yosunkaya, Osmaniye Engelliler Platformu'nun başlattığı kampanyada alınan tekerlekli sandalyeleri emniyet müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle sahiplerine teslim etti.

Kaymakam Yosunkaya, insanların kendi yaşamını sürdürmesi dışında topluma karşı da bir sorumluluğu olduğunu vurguladı. İhtiyaç sahiplerine yardımcı olunması gerektiğini aktaran Yosunkaya, ?Bu bir vazife ve toplumsal bir görevdir. Gönüllülük esasıyla başlatılan kampanyaya bugüne kadar ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile duyarlı vatandaşlarımız büyük destek vermişlerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk ise başlattıkları ?1 kapak 1 umut' kampanyasına her kesimden desteklerin geldiğini belirterek, ?Kampanyamız devam ediyor. Elimize geçen mavi kapaklarla özürlülerimizi sevindirmeyi sürdüreceğiz.? diye konuştu.

Akçataş köyünden 6 yaşındaki Ümit Karabulut ve Mehmetli beldesinden 80 yaşındaki Ümmet Eyvaz'a tekerlekli sandalyelerin verildiği programa, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Akdağ, Osmaniye 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Muttalip Altun ve engellilerin aileleri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber