20 yaşındaki acil tıp teknisyeninin sır ölümü

Nazilli'deki özel bir hastanede acil tıp teknisyeni olarak görev yapan 20 yaşındaki Mehmet Yılmaz, kendini iple tavana aaak yaşamına son verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Nazilli merkez Zafer Mahallesi 115 Sokak numara 2'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün saat 17.00 sırasında 3 ay önce işe başladığı özel bir hastaneye gitmesi için babası Yusuf Yılmaz tarafından uyandırılmak üzere aranan Mehmet Yılmaz, cep telefonuna cevap vermeyince eve gelen baba kilitli kapıyı komşusunun oğlunun yardımıyla açtı. Evin mutfağında oğlunun asılı cansız bedeni ile karşılaşan baba, büyük bir şok yaşadı. Acılı babanın feryatlarına koşan mahalle halkı daha sonra olayı polise bildirdi. En son bir buçuk saat önce akrabalarına ait bir işyerinde görülen Mehmet Yılmaz'ın motosikleti sokağa park edilmiş olarak bulundu. Yılmaz'a ait olduğu iddia edilen 2. cep telefonu ise karşı evin bahçesine bataryası çıkartılmış halde yerde bulundu. İddialara göre anne ve babası başka bir mahalleye taşınması ve Mehmet Yılmaz'ın doğumundan itibaren 20 yaşına kadar yaşamış olduğu kira evinden ayrılmak istemediği öğrenildi. Arkadaşlarına ve ailesine; "Ben çocukluğumun geçtiği bu evden ayrılmayacağım. Bu eve de gelin getireceğim" dediği öğrenilirken bir paylaşım sitesinde verdiği mesajda '6 gün önce evlendim' sözleri dikkat çekti. Maddi sıkıntı yaşadığı da iddia edilen Mehmet Yılmaz'ın, intiharına bir anlam veremeyen ailesi ve yakınları da çevresinde çok sevilen Mehmet için; "Yaşam dolu bir gençti. Daha geçen yıl Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç MYO Acil Tıp Teknisyenliği Bölümünü bitirmiş ve bir yıldır çalışıyordu. Son üç aydır da ilçedeki özel bir hastanenin acil servisinde çalışıyor ve herkese de yardımcı oluyordu" dediler. Ülkü Ocağı mensubu olan Mehmet Yılmaz'ın, intihar ettiği haberini alan Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat ve ülkücü arkadaşları da olay yerine gelerek bilgi alırken, aileyi telkin etmeye çalıştılar. MHP İlçe Başkanı K.Engin Özcan'da olay yerine gelerek aileye başsağlığı diledi.

Genci intihara sürükleyene sebepleri araştırmak için cep telefonu kayıtları incelemeye alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. İzmir Adli tıp Kurumunda yapılan otopsisinin ardından Mehmet Yılmaz'ın cenazesi Nazilli'ye getirilerek Koca Cami'de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber