100 metrelik uçurumdan düşerek öldü

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesinde fındık bahçesini temizlik için gittiği tarlada ayağının kayması sonucu 100 metrelik uçurumdan aşağıya düşen şahıs, hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 06:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alaplı ilçesine bağlı Gümeli Beldesi Erenköy Mahallesi'nde fındık bahçesinde temizlik yapmak için evden çıkan Kazım Aslanoğlu (64), çalıştığı sırada ayağının kayması sonucu 100 metrelik uçurumdan düştü.

Akşam olmasına rağmen eve gelmeyen Kazım Aslanoğlu'nun kardeşi Bayram Aslanoğlu ve yeğeni Ali Aslanoğlu, tarlaya gitti. Kardeşi ve yeğeni, Kazım Aslanoğlu'nun cansız bedenini buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Kazım Aslanoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Aslanoğlu'nun cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Aslanoğlu'nun cesedi, otopsisinin tamamlanmasının ardından Gümeli beldesine ait ambulansla Muhtar Erdoğan Şen, Kazım Aslanoğlu'nun kardeşi Bayram Aslanoğlu ile birlikte ilçeye getirildi.

Otopsi dönüşünde yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunan Kazım Aslanoğlu'nun kardeşi Bayram Aslanoğlu, ?Kendisinin Atyaylası denen bir fındık bahçesi var. Tarlasındaki kesilen ağaç dallarını kaldırmak için yola çıkıyor. Tarlaya gidiyor, ağaçları kaldırıyor. Tarlanın dibine indiğinde, zaten tarla yamaç ve dik, kendisini de orada nasıl olduysa ayağı kayıyor dengesini kaybederek 100 metrelik uçurumdan aşağıya düşüyor. Biz de akşam gelmediği için oğlum Ali Aslanoğlu ile beraber tarlaya aramaya gittik. Tarlaya geldiğimizde uçurumdan yuvarlanmasının izini gördük, daha sonra ayakkabısına rastladık aşağıda da cansız bedeni ile karşılaştık. Şu anda da Ankara Adli Tıp Kurumundan geliyoruz. Cenazesini ise yarın kılarak mezarlığa defin edeceğiz. Hepimizin başı sağ olsun? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber