Yunuslar, şüphelendikleri takside 6 kilo esrar yakaladı

TARLABAŞI'nda içerisindeki iki yolcunun bulunduğu ticari taksiyi durdurarak arayan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorsikletli polisler bir torba içerisinde 5 paket halinde 6 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Ekim 2012 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şüpheliler 32 yaşındaki S.G. ile 26 yaşındaki A.K. gözlem altına alındı.

Beyoğlu Kasımpaşa ve Tarlabaşı semtlerinde narkotik uygulaması yapan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği'ne bağlı Yunuslar, dün 12.00 sıralarında, yaptıkları aramada, 5 paket halinde paketlenip, bantla sarılmış 6 kilo esrar maddesi ele geçirdi. Paketleri açan polis esrar maddesine ulaştı.

ZANLILARIN BİR ÇOK SUÇ KAYDI ÇIKTI

Uyuşturucu maddenin kendilerine ait olduğunu kabul eden S.G. ve A.K. gözaltına alındı. Götürüldükleri Kasımpaşa Polis Merkezi'nde yapılan ilk incelemede poliste uyuşturucu madde bulundurmak, kaçakçılık, ruhatsız silah gibi suçlardan şüphelilerden S.G.,'nin 7, A.K.'nın ise 5 ayrı kaydının bulunduğu belirlendi. İfadesi alınan ticari taksi şoförü T. Ö., ise süphelileri daha önceden tanımadığını, müşteri olarak Taksim Sıraselviler Caddesi'nden aracına aldığını söyledi. İfadesinin ardından taksi şoförü T. Ö. serbest bırakılırken S.G.ve A.K. adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber