Çorlu'da trafik kazası 1 yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında kask takmayan motosiklet sürücüsü başından hafif şekilde yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2012 21:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgilere göre kaza Atatürk Bulvarı üzerinde Çorlu İmam Hatip Lisesi'nin de yer aldığı kavşakta meydana geldi. Tekirdağ yönünden Çorlu yönüne gitmekte olan A.T. idaresindeki 59 PS 035 motosiklet Çorlu Otogarı yönünden Güney Caddesi istikametine geçiş yapan Z.K. yönetimindeki 59 PF 108 otomobile çarptı. Kazada motosiklet kullanılamaz hale gelirken motosiklet sürücüsü kask takmadığı için başından yaralandı. Otomobilde de maddi hasarın meydana geldiği kaza ile ilgili olarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince inceleme başlatıldı.

Kazada başından yaralanan motosiklet sürücüsünün kask takmadığını dile getiren kazanın görgü tanıkları kazanın hafif yaralanma ile ucuz atlatıldığını kask takılmaması durumunda bu tip kazalarda daha da üzücü sonuçlar meydana gelebileceğini belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber