Ağrı'da oto galericiler sitesinin yapımı için ilk toplantı gerçekleştirildi

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, oto galericiler, ziraat aletleri ve traktör satıcıları ile bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıda, oto galericiler sitesinin yapımı hakkında bilgi verildi.

Belediye Başkanı Arslan, sunum ile katılımcılara yapılacak site hakkında bilgiler vererek, ön çalışmaları anlattı. Toplantı da yapılacak sitenin çevre illerde daha önceden yapıldığını anlatan Başkan Arslan, "Geç kalan bir projeyi hayata geçirmek için bu toplantıda bir araya geldik. Yapılacak proje ile Ağrı ilinin doğu tarafında bulunan et ve balık kurumu, yeni hayvan borsası, yapılacak olan yeni hal binası, kömürcüler sitesi yanında oto galerileri sitesi ile bu site içerisinde traktör satıcıları ve zirai alet satıcılarıyla bölgeye ticari bir canlılık kazandıracaktır. Sitenin tamamlanması ile oto galericileri daha rahat ve çağdaş bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet verecektir." dedi

Yapmayı düşündükleri sitenin Doğubayazıt yolu üzerinde Akın Petrol yanında yapmayı planladıklarını kaydeden Başkan Arslan, "Bu site 29 bin metrekare arazi üzerinde kurulacak. Sitenin kullanım alanı 20 bin metrekare olacak site, 1 kafeterya, 1 yönetim odası, 75 adet showroom dan oluşacak. Her showroom 300 kare olarak planlanmıştır." şeklinde konuştu.

Toplantı sonrasında, katılanların önerileri alındı. Katılımcıların sitenin yapılacağı alanda gezi ve inceleme yapmasının ardından toplantı sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber