Yenimahalle Belediyesi, Yakacık'taki kurban çadırını üreticilere paylaştırdı

Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdüren Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kurban kesiminin yapılacağı Yakacık'taki çadır alanını, büyükbaş ve küçükbaş kesimi yapmak isteyen toplam 730 üretici arasında kura çekerek 341 üreticiye paylaştırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 19:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kesim yapılacak çadırlar, kurulmaya başlandı. Sistemli olması ve gerekli hijyen çalışmasının sürekli yapılması nedeniyle her bayram öncesinde vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği kurban kesim alanında görev yapacak belediye personeli arasındaki görev paylaşımı da yapıldı. Kesim alanında Yenimahalle Belediyesi'nden yaklaşık 100 personel görev yapacak.

Veterinerler, fen işleri, park ve bahçeler ile temizlik görevlilerinin yanı sıra 30 kişilik zabıta ve güvenlik görevlisinden oluşan ekip, olası hırsızlık olaylarının önüne geçmek için çalışacak. Aralıksız olarak şehir şebeke suyunun ve elektriğin kullanılabileceği kesim alanında, vatandaşlar için ikram çadırları kurulacak.

Tüm gününü alanda geçirecek vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamasının önüne geçmek isteyen Yenimahalle Belediyesi, burada hizmet vermek isteyen büfe ve lokantalar için de yer tahsis edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber