Önüne çıkan simitçiden kaçan sürücü direğe çarptı

Konya'da önüne çıkan simitçiye çarpmamak için manevra yapan sürücünün kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2012 20:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hurdaya dönen otomobilde sıkışan yaralı sürücü, itfaiyenin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Alaaddin Kap Caddesi ile Fetih Caddesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Akif Akyüz (22) idaresindeki 42 LM 462 plakalı otomobil, sürücünün önüne çıkan bisikletli simitçiye çarpmamak için manevra yapması sonucu kontrolden çıktı. Yoldan çıkan otomobil, hızla kaldırımda bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonrası sürücü Akif Akyüz, hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Yaralanan ve araçta sıkışan sürücü için olay yerine ambulans ve itfaiye sevk edildi. İlk müdahalesi araç içerisinde yapılan sürücü, bilincini açık tutmaya çalışan sağlık görevlilerin sorularını güçlükle cevaplayabildi. İtfaiyenin gelmesiyle araçta sıkışan yaralı sürücü, yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkarıldı. Bu sırada çok sayıda vatandaş, görevlilerin kurtarma çalışmasını meraklı gözlerle takip etti. Sedyeye konulduktan sonra ambulansa taşınan yaralı sürücü, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bir görgü şahidi, sürücünün önüne çıkan bisikletli simitçiye vurmamak için direğe çarptığını öne sürerek, ?Burada her zaman kaza oluyor. Bir önlem alınması lazım buraya. Neredeyse her gün kaza oluyor. Benim evim yakın, bir bakıyorum fren sesi kulaklarımı tıkıyorum. Dışarıya çıkmaya da korkar olduk? dedi.

Kaza sonrası büyük çapta hasar gören otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılarak oto parka çekildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber