Kurban Bayramı tatili 6 güne çıktı, emekli maaşları erken verilecek/ Video

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Arefe günü de tatil edildi. 29 Ekim'le birlikte tatil 6 gün oldu." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 20:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, yaklaşan Kurban Bayramı için alınan bazı kararları açıkladı. Arınç, Bakanlar Kurulu'nda alınan karar gereği arefe günü olan 24 Ekim Çarşamba günü yarım mesai yapılmayacağını, o gün izinli sayılacağını bildirdi. Emekli, dul ve yetim maaşlarının da bir hafta erken ödeneceğini söyleyen Arınç; otoyol, boğaz köprüleri ve toplu taşıma ücretlerinin de ücretsiz ya da indirimli olmasının karar bağlandığını belirtti.

Arınç, "Arefe günü de tatil edildi. 29 Ekim'le birlikte tatil 6 gün oldu." diye ifade etti. Arınç, Arefe gününün tatil edilmesi ve 29 Ekim'le birlikte bayram tatilinin 6 gün olduğunu kaydetti. Arınç, emekli, dul ve yetimlerin maaşlarının bayram öncesi ödeneceğini bildirdi. Arınç, emekli, dul ve yetim aylıkları ödemelerinin de Kurban Bayramı'ndan takriben bir hafta öncesinde yapılacağını aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber