Hırsızlıktan 200 ayrı kaydı bulunan zanlı ve arkadaşları tutuklandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından düzenlenen operasyonda, kiraladıkları otomobille hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tutuklananlar arasında 200 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan Ergün Ç. de bulunuyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir haftada 10 evi soydukları tespit edilen zanlıların yakalanması için harekete geçti. Kiraladıkları otomobille hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen 4 kişi yaşanılan kovalamaca sonrası yakalandı. Âdem K. (22), Aytaç A. (21), Özcan G. (26) ve Ergün Ç. (20) gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren Hırsızlık Büro Amirliği dedektifleri, zanlıların, çalıntı ehliyetlerin üzerine kendi resimlerini yapıştırıp sahte ehliyetlerle araç kiraladıklarını belirledi. Polis, kiralık araçla 9 ayrı ev ve 1 iş yerinden pencere camlarını zorlamak suretiyle hırsızlık yaptıkları tespit edilen zanlıların aracında da arama yaptı. Operasyonda 2 adet sürücü belgesi, 1 adet dizüstü bilgisayar ile bir adet halı ve çok sayıda tornavida, yan keski ve eldiven ele geçirildi.

Yapılan incelemede, Ergün Ç. isimli zanlının, hırsızlık suçundan 200 kaydının bulunduğu belirlendi. Gözaltına alınan 4 zanlı, 'Ev ve iş yerinden hırsızlık, resmi evrak üzerinde değişiklik yapmak' suçlarından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan 4 zanlı da tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber