Başkan Korkut, çocuklara dağıttığı oyuncaklarla oynadı

Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırlarındaki ana okullarını ziyaret ederek, öğrencilere oyuncak dağıtıp, oyun oynadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2012 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yakutiye Belediyesi, ana okullarına eğitim seti ve oyuncak dağıtmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırlarındaki Tatbikat ve Şükrü Paşa İlköğretim Anaokullarını ziyaret etti. Başkan Korkut, öğretmenlere eğitim seti, çocuklara da oyuncak otomobil ve bebek dağıttı. Belediye Başkanı Ali Korkut oyuncak dağıttıktan sonra yerde oturarak çocuklarla oyun oynadı. Çocuklar ise başkan Korkut'a sarılarak, teşekkür öpücüğü verdi.

Çocuklara yönelik eğitim yatırımlarına önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Korkut, bu amaçla eğitim setleri ve oyuncak dağıttıklarını kaydetti. Belediye olarak çocukların mutlu ve sağlıklı bir ortamda yaşayabilmeleri için çocuk oyun parklarına ağırlık verdiklerine işaret eden Korkut, "Çocuklarımızın psiko- sosyal gelişimlerine büyük önem veriyoruz. İlçe sınırlarında bütün ana okullarındaki öğrencilerimize eğitim amaçlı oyuncak dağıtıyoruz. Bu arada ana okullarındaki öğretmenlere de eğitim setleri hediye ediyoruz." dedi.

Başkan Korkut ilçe sınırları içerisinde 43 anaokulu bulunduğunu ve bu okulların bütününde önümüzdeki bir hafta içerisinde eğitim seti ve oyuncakların tamamının dağıtılacağını aktardı. Oyuncak dağıtımının ardından çocuklarla sohbet edip, oyunlar oynayan Korkut, "Çocuklarla beraber olmak dünyanın en güzel duygusu. Stresten uzak bir ortamda onlarla oyun oynamak çok hoş bir duygu." şeklinde konuştu.

Başkan Korkut daha sonra Şükrü Paşa İlköğretim Okulu ana sınıfını ziyaret ederek, buradaki öğrencilere de oyuncak dağıttı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber