Tablacılar 2 zabıtayı yaraladı, hastane basıp zabıta amirini dövdü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 16:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, bir grup seyyar satıcının saldırısına uğradı. 2 zabıta memurunun tedavi için sevk edildiği hastaneyi basan 50 kişilik grup zabıta amirini tekme tokat dövdü.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. Zabıta ekipleri, kaldırım işgaline yönelik uygulama yaptıkları sırada, bir grup seyyar satıcının saldırısına uğradı. Satıcıların taş, sopa ve cam parçalarıyla saldırısıyla zabıta memuru Sinan Narin elinden yaralandı, zabıta şoförü Doğan Eren de saldırganlar tarafından darp edildi. Arkadaşları tarafından Özel Adana Hastanesi'ne kaldırılan Narin'in cam parçalarıyla yaralanan eline 20 dikiş atıldı. Narin ile darp edilen Doğan Eren'in tedavileri sürerken saldırganlar bu kez hastanenin acil servisini bastı. Saldırganlar burada da Büyükşehir Belediyesi Zabıta Amiri Atilla Çökük'ü tekme tokat dövdül Olayların büyümesini polis ekipleri güçlükle önledi.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Hüsamettin Topuzoğlu, seyyar satıcılarla ilgili çalışma yapan arkadaşlarının saldırıya uğradığını belirterek, bu saldırıların kendilerini yıldırmayacağını söyledi.

Zabıta Amiri Atilla Çökük de olaydan sonra hastaneye geldiğini ancak bu sırada yaklaşık 50 tablacının burayı bastığını söyledi. Seyyar satıcıların küfür ve hakaretlerde bulunarak sandalyelerle saldırdıklarını anlatan Çökük, "Darp edildik, ancak tahriklere kapılmadık. Bunlar bizi yıldırmayacak. Çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tarık Öncel ise saldırı sırasında yaralanan ve darp edilen memurların şikayetçi olacağını kaydetti. Zaman zaman bu tür saldırılara muhatap olduklarını anlatan Öncel, kaldırım işgaline sebep olan tablacılarla mücadeleyi bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber