Çiftler 'Sevgi Tohumları Projesi' ile bilinçleniyor

Adana'nın Kozan ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nce sürdürülen ?Sevgi Tohumları Projesi' kapsamında, evlenme hazırlığında olan ve evli çiftlere yönelik seminer verildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kozan Belediyesi Meclis Salonu'ndaki seminer öncesinde konuşan Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Komiser Ufuk Kestek, amaçlarını evlilik hazırlığında olan ve evli çiftlere aile içi ve çocukla iletişim konularında bilgilendirmek olduğunu söyledi. Çiftlere öfke kontrolü ve stres yöntemi ile genel sağlık konularında bilgi verildiğini aktaran Kestek, ?Ailelerimizi bilinçlendirmek suretiyle de iletişimi güçlü, şiddete uzak, bilinçli, sevgi diliyle konuşan yeni nesiller oluşturmak istiyoruz. Amaç karanlığı aydınlatmak, yarınlarımıza ışık tutmaktır. Topluma yararlı birey sayısı arttıkça toplumsal huzur ve güven artacak, suç oranları düşecektir." dedi.

Seminerde Psikolog Ercan Özdemir, ?evlilikte mutluluğu garantileme yolları' Dr Emine Çetin ise genel sağlık konularını içeren birer sunum yaptı. Seminerin sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber