Demirören okul öncesi eğitim birimi açıldı

Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM)'nin ?Anasınıfsız Okul Kalmasın' projesi kapsamında Kütahya'da yapılan ?Tülin Çini Demirören - Erdoğan Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi'nin açılışı yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 11:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2005 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde kurulan TOGEM'in 'Anasınıfsız Okul Kalmasın' Projesi kapsamında Kütahya'da hayırsever işadamı Erdoğan Demirören ve eşi Tülin Çini Erdoğan tarafından yaptırılan ?Tülin Çini Demirören - Erdoğan Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi'nin açılışı Demirören ailesinin katılımıyla yapıldı.

80. Yıl Özel İdare İlköğretim Okulu bahçesine yapılan ?Tülin Çini Demirören-Erdoğan Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi?nin açılışında konuşan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, proje kapsamı ile yapımı tamamlanarak hizmete açılan 250 okulun bulunduğunu belirtti.

Yapılan açılış törenine Kütahya Valisi Kenan Çiftçi ve eşi, Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ve eşi, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Erdoğan Demirören ve eşi Tülin Çini Demirören, TOGEM Başkanı Saadet Gülbaran, daire müdürleri, işadamları ve eşleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Konuşmalardan sonra ?Tülin Çini Demirören - Erdoğan Demirören Okul Öncesi Eğitim Birimi?nin açılış kurdelesi kesilerek birim gezildi ve Demirören ailesi tarafından öğrencilere alınan eğitim setleri ile çeşitli hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber