AK Partili Kısaca: Şeker fabrikaları kararı, beklenen bir karardı

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesiyle ilgili olarak iptal kararıyla ilgili konuşan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, bu kararın beklenen bir karar olduğunu belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Kısaca, "Elbistan Şeker Fabrikası'nın da içerisinde bulunduğu portföylerin özelleştirilmesine karşı ciddi tepkiler vardı. Tepkinin nedeni özelleştirilmesine değil, fiyat değerlendirmesineydi. Bu konuyla ilgili olarak gerek sendikalar ve gerekse bizler yetkili makamlarla görüştük. Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal bey vasıtasıyla konu Başbakan'a kadar ulaştırıldı. Başbakanımız özelleştirme kapsamındaki fabrikaların yer aldığı bölgelerin milletvekilleriyle bir toplantı düzenledi. Bizlerden belgeler istendi. Gereken belgeleri ulaştırdık. Zaten Başbakanımız araştırma yapılması için imza işini ertelemişti." dedi.

Kararın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla iptal edildiğini ifade eden Kısaca, "Öncelikle Şeker Fabrikası çalışanlarında büyük bir beklenti vardı. Herkes düzenini bu karara göre değiştirecekti. Kararı bekliyorduk. Beklenen karar çıktı. Hayırlı olmasını diliyoruz. Bu kararın alınmasında emek veren başta Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal olmak üzere tüm bölge Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber