Iğdır Emniyeti'nden engellilere moral ziyareti

Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret ederek engelli vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her sağlıklı vatandaşın bir engelli adayı olduğunu belirten Karadağ, "Siz engelli kardeşlerimizin mutluluğu sağlığı, bizim mutluluğumuz sağlığımızdır. Sizler ne kadar mutlu olsanız bizler de o kadar mutlu oluruz. Bu vesile ile Iğdır Emniyeti olarak sizlere elimizden gelen bütün destekleri vermeye hazırız. Derneğiniz tarafından başlatılan 'Çevremizi temiz tutalım engellileri özgürlüğe kavuşturalım' kampanyasını çok anlamlı buluyorum. Bununla ilgili gerek polisevimizde gerekse bütün birimlerimizde bu kampanyaya gerekli desteğin verilmesi için çalışma başlatılarak, bir nebze de olsa kampanyanıza katkı sunmak istiyoruz.? dedi.

Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği Garip Samançi ise dernek olarak Iğdır genelinde düzenledikleri kapak toplama kampanyasına her kurumdan olduğu gibi Iğdır Emniyeti'nden de destek beklediklerini söyledi. Samanci, ?Özelikle köylerdeki engelli arkadaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını gidermek için böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamız devam etmektedir. Bu kampanya kapsamında her türlü plastik kapak ve plastik şişeler toplanmaktadır.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber