Verimlilik stratejisi ve eylem planı çalıştayı Adana'da yapıldı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen ?Verimlilik Stratejisi ve Eylem Planı'nın çalıştayı Adana'da gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 17:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mavi Sürmeli Otel'de yapılan çalıştayda, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan, Şube Müdürleri Adnan Ekiz ve Mustafa Şahin ile Bakanlık Verimlilik Genel Müdürlüğü Moderatörü Faik yücel Günaydın da yer aldı.

Adana, Hatay ve Mersin'de faaliyet gösteren büyük firmaların temsilcilerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Özdoğan, çok faydalı bir çalıştay geçirilmesi temennisinde bulundu.

Bakanlık Moderatörü Günaydın da Adana başta olmak üzere Kayseri, Konya ve Samsun'da da yapılacak çalıştaylardan çıkacak sonuçların, ülkemizin geleceği açısından büyük önem arz ettiğine dikkat çekti.

Günaydın, ?Buradan çıkacak sonuçlarla 2014 ? 2017 eylem planları belirlenecek. Sizler aracılığıyla bölgemizdeki sanayicilerimizin sorunlarını öğrenip, beklentilerini alacağız. İki gün önce Ankara'da ilk çalıştayımız gerçekleştirildi. Önümüzdeki haftalarda ülkemizin diğer illerinde de yapılacak. İnşallah, bu çabalarımız ülkemizi daha da ileriye taşıyacaktır.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber