İzmir Emniyeti ile gazeteciler yemekte buluştu

İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, gazetecilerle Konak Polis Moral Eğitim Merkezi'nde verilen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yemeğe İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Cemiyet Yönetim Kurulu üyeleri,Emniyet Teşkilatı'nın Şube Müdürleri ve yardımcıları ile polis muhabirleri katıldı. Yemekte konuşan Bilkay, basın yayın organlarının yol gösterici olduğunu belirterek halkın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Bilkay, "basının sevgisine ve eleştirisine her zaman açık olduklarını" dile getirdi.

Yemekte söz alan İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ise davetten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Sertel, gerek asayişin sağlanması, gerekse vatandaşın can ve mal güvenliğinin korunması açısından polislerin ulvi bir görevleri olduğunu, gazetecinin ulvi görevinin ise kamuoyunu aydınlatmak, kamuda olumsuz yada olumsuz giden olayları yansıtmak ve vatandaşı bilgilendirmek olduğunu ifade etti. Polis muhabirleri ile emniyet teşkilatı arasında başlayan dostlukların çok uzun yıllar devam ettiğinin altını çizen Sertel, polisler kadar onlarla omuz omuza çalışan polis muhabirlerinin de zor şartlar altında görevlerini sürdürmeye çalıştıklarını anlattı. Yemek, Ali Bilay ve şube müdürlerinin gazeteciler ile toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber