Ankara'nın başkent oluşunun 89. yılı kutlanıyor

Ankara'nın Başkent oluşunun 89. yıldönümü yarın Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği resepsiyonda kutlanacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 22:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Resepsiyonda, Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Büyük Seğmen Ödülleri'nin üçüncüsü de sahiplerini bulacak.

Büyükşehir Belediyesi, Ankara'yı kasabadan metropole taşıyan Başkentlik ünvanının 89. yıldönümünü kutlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'in ev sahipliği yapacağı resepsiyon, Marriott Otel'de gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Selahattin Duman tarafından hazırlanan 'Kasabadan Başkent'e, Başkentten Metropele Ankara' adlı belgeselden kurgulanan kısa bir sunumun ilk kez gösterimi yapılacak. Renkli sürprizlerin de yaşanacağı resepsiyonda 'Kasabadan Başkent'e Ankara' adlı fotoğraf sergisi ve 'Başkent Ankara' adlı ödüllü filateli sergisi açılacak.

3. BÜYÜK SEĞMEN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULACAK

Ankara'ya eserleri, hizmetleri ve girişimleriyle değer katan, Ankara'nın marka değerini yükselten kişi, kurum ve kuruluşlar da yine onurlandırılacak. Bu yıl, 'Hayırsever' dalında 'Melek İpek', 'Milli Gurur' dalında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci 'Egemen Bağış', 'Sanayi' dalında Yiğit Akü'nün sahibi 'Mahmut Yiğit', 'Ticaret' dalında ATO Başkanı 'Salih Bezci', 'Sivil Toplum Kuruluşu' dalında Gölbaşı Doğal Hayatı Koruma Vakfı Başkanı 'Meliha Yılmaz', 'Spor' dalında Olimpiyat Şampiyonu Milli atlet 'Aslı Çakır Alptekin', üniversite dalında 'Hacettepe Üniversitesi', 'Turizm' dalında Boğaziçi Lokantası sahibi 'Halil İbrahim Boyacı', 'Bilim Adamı' dalında 'Prof. Dr. Hakkı Acun', 'Girişim' dalında 'ASO Başkanı Nurettin Özdebir', Büyük Seğmen Ödülü ile onurlandırılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber