Sivas'taki göçük: Hayatını kaybeden işçiler toprağa verildi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi acil girişi yanında yapılan çalışma sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalarak can veren Harun Şimşek(40) ve Cavit Yıldız (44) gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 20:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşçilerin cenazeleri hastanede yapılan otopsinin ardından ailelerine teslim edildi. Hastanenin acil girişi yanında drenaj borularının döşenmesi sırasında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren Harun Şimşek'in cenaze namazı Yüceyurt Mahallesi Şifa Camisi'nde kılındı. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sırasında yakınları ve arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Namaza Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Faruk Kocacık ile Şimşek'in ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Harun Şimşek'in cenazesi namaz sonrası Yukarıtekke Sıralı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Şimşek'in 2 kız ve 1 erkek çocuğu bulunduğu öğrenildi.

Göçükte hayatını kaybeden Cavit Yıldız ise Mevlana Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi acil girişi yanında drenaj borularının döşenmesi sırasında göçük meydana gelmiş Harun Şimşek ve Cavit Yıldız toprak altında kalmış, 2 saati aşkın çalışma sonrası 2 işçinin de bedenine cansız olarak ulaşılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber