Antalya'da Norveç uçağında çıkan yangın

Norveç'e gitmek için Antalya Havalimanı'nda bekleyen Corendon Havayolları'na ait uçağın kokpitinde çıkan yangın sonucu hastaneye kaldırılan yolculardan 25'i tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2012 21:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Norveç'e gitmek için Antalya Havalimanı'nda bekleyen Corendon Havayolları'na ait uçağın kokpitinde çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen 25 yolcu ile tahliye sırasında ayaklarında kırıklar oluşan 2 yolcu ve omuzundan yaralanan 1 yolcu, Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Hastanede tedavileri tamamlanan yolculardan 25'i, taburcu edildi. Havayolu şirketi tarafından bir otele yerleştirilecekleri bildirilen yolcuların yarın ülkelerine gönderilmesi bekleniyor.

Yangın sırasında ayaklarında kırık oluşan 2 yolcu ve omuzundan yaralanan 1 yolcunun ise Anadolu Hastanesi Ortopedi Servisi'ndeki tedavileri sürüyor.

Antalya Havalimanı'nda gece saatlerinde Corendon Havayolları'na ait uçak, Norveç'e gitmek üzere yolcuları uçağı almıştı. Uçağın havalanmasından kısa süre önce kokpitte yangın çıkmış, bunun üzerine havalimanı itfaiyesi yangına müdahale etmişti. Oluşan panik nedeniyle ayaklarında kırık oluşan ve dumandan etkilenen bazı yolcular hastanede tedavi altına alınmıştı.

Muhabir: Hüseyin Kanber

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber