Üniversite öğrencileri Kazdağları'nda yürüyüş yaptı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne bağlı Ayvacık, Bayramiç ve Ezine meslek yüksekokullarının (MYO) ortaklaşa düzenlediği 14. Geleneksel Kazdağları Doğa Yürüyüşü yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2012 10:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale, Ezine, Bozcaada ve Ayvacık'tan hareket eden doğa yürüyüşü katılımcıları, Bayramiç Meslek Yüksekokulu'nda kahvaltıda buluştu. Buradan hareket eden yaklaşık 700 kişilik topluluğun, Evciler köyü çıkışından Ayazma mesire yerine kadar devam eden yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüşte sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğin hakim olduğunu belirten Bayramiç MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Karabayır, katılımcılara ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Ayazma'da katılımcıların yaptığı çeşitli etkinliklere Ezine Belediye Başkanı Halil Büyükerol, Ayvacık MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selçuk Berber, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Olcay Hisar, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Harun Yıldız, Ezine MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Palaz, Gelibolu Piri Reis MYO Müdürü Doç. Dr. Musa Bulut, Erasmus programı kapsamında ÇOMÜ'de öğrenim gören öğrenciler, akademisyenler ve idari personelin yanısıra Ayvacık, Bozcaada, Çanakkale ve Ezine'den gelen çok sayıda öğrenci katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber